عنوان: مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی و لیست مشاغل

این مقاله در مورد زندگی درامریکا می باشد.

مدارک لازم جهت تقاضای تحصیل در هر یک از دانشگاههای کشور قبرس:

   پر کردن فرم تقاضای تحصیل در دانشگاه مورد نظر

   پرداخت مبلغ مورد نیاز جهت ثبت نام که بسته به قوانین هر دانشگاه از ۵۵ تا ۱۵۰ یورو متفاوت است (این مبلغ غیر قابل بازگشت است)

   چهار قطعه عکس سایز عکس پاسپورت

   مدرک تحصیلی دبیرستان و ریز نمرات تحصیلی : ترجمه شده به انگلیسی و دارای مهر دارالترجمه رسمی ، وزارت امور خارجه و سفارت قبرس در ایران

   کپی رنگی از صفحه اول پاسپورت که حداقل تا دو سال اعتبار داشته باشد: دارای مهر وزارت امور خارجه و سفارت قبرس در ایران

   برگه عدم سوء سابقه کیفری از پلیس : ترجمه شده به انگلیسی و دارای مهر دارالترجمه رسمی ، وزارت امور خارجه و سفارت قبرس در ایران

   برگه از بانک از حساب ساپورت کننده دانشجو (پدر یا مادر) که نشاندهنده توانایی مالی او جهت تامین هزینه های تحصیل دانشجو می باشد. مبلغ موجود در حساب باید حداقل ۴۰۰۰ یورو باشد. این برگه باید همچنین نشانگر رابطه بین فرد متقاضی و فرد حامی باشد : ترجمه شده به انگلیسی و دارای مهر دارالترجمه رسمی ، دفتر اسناد رسمی ، وزارت امور خارجه و سفارت قبرس در ایران

   برگه صحت سلامت جسمی که شامل آزمایش خون (ایدز ، سیفلیس ، هپاتیت بی و سی) و عکس قفسه سینه می باشد : ترجمه شده به انگلیسی و دارای مهر دارالترجمه رسمی ، دفتر اسناد رسمی ، وزارت امور خارجه ، وزارت بهداشت و سفارت قبرس در ایران

پس از آماده شدن مدارک و فرستادن به دانشگاه و تایید توسط اداره مهاجرت قبرس و دانشگاه مورد نظر ، دانشجو برای یک مصاحبه کوتاه برای گرفتن ویزا دعوت می شود که زمان انجام مصاحبه به دانشجو اطلاع داده خواهد شد.

در زمان مصاحبه دانشجو باید مدارک زیر را با خود داشته باشد:

   پاسپورت

   مدرک اصلی تحصیلی و ریز نمرات

   مدرک اصلی عدم سوء سابقه کیفری

   مدرک اصلی بانک مبنی بر گردش مالی ساپورت کننده و ارتباطش با دانشجو

   مدرک اصلی آزمایش خون و عکس قفسه سینه

   کپی برگه پذیرش که از سوی دانشگاه برای دانشجو ارسال خواهد شد.

   رسید پرداخت مبلغ ۳۲۰۰ تا ۳۵۰۰ یورو (بسته به قوانین دانشگاه مورد نظر) که این مبلغ شامل قسمتی از مبلغ تحصیل ترم اول دانشجو می باشد و اگر ویزا صادر نشود این مبلغ قابل برگشت می باشد.

کلیه مدارک ذکر شده باید اصلی باشند و دانشجو علاوه بر اصل مدارک باید نسخه ترجمه شده و مهر شده که در بالا گفته شد را نیز به همراه داشته باشد. همچنین کپی ساده از کلیه مدارک بالا (بدون مهر یا ترجمه انگلیسی) و کپی برگه پذیرش دانشگاه نیز مورد نیاز می باشند.

در این مقاله درمورد راه های گرفتن اقامت کانادا اشاره ای شده است.